Tuesday 27 March 2012

Tagliatelle e Funghi


* 2 personen
* 20 minuten

Dit is weer een heerlijke simpele pasta met de rijke smaken van champignons en oesterzwammen. Een van mijn favoriete pasta gerechten in de Italiaanse keuken. Wat heb je nodig voor dit heerlijke gerecht?

- tagliatelle
- champignons, kastanjechampignons, oesterzwammen (kunt ook een mix halen)
- soja room
- 1 handjevol fijngesneden peterselie
- 4 teentjes knoflook fijngesneden
- olijfolie
- Parmezaanse kaas

Kook de tagliatelle volgens bereidingswijze. Verhit ondertussen 2 el olie in een diepe pan. Snijd de paddenstoelen gedeeltelijk in partjes en in schijfjes en bak deze op in de olie. Voeg na 5 minuten bakken de knoflook en peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Bak alles nog zo'n 5 minuten door en voeg 100 ml soja room toe en verwarm dit goed mee met de paddenstoelen. Serveer de warme paddenstoelen mix over de pasta en serveer evt met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

No comments:

Post a Comment