Tuesday 18 October 2011

Moeders pasta: Tagliatella a la Pesto Genovese



* 10 minuten bereidingstijd
* afhankelijk van de hoeveelheid je kunt de pesto gebruiken voor ongeveer 3 tot 4 personen.


Met een moeder die vijf jaar in Italiƫ heeft gewoond is het niet moeilijk de meeste heerlijke pasta's te eten. De pasta die mij altijd goed is bijgebleven is de hele lekkere maar o zo simpele pasta pesto. Wat heb je nodig?

- tagliatelle
- pesto genovese
- 3 tot 4 knoflookteentjes fijngesneden
- parmezaanse flakes
- pijnboompitten
- olijfolie

Kook de pasta volgens bereidingswijze en verhit wat olijfolie in een grote/diepe pan. Voeg hierbij de knoflook toe en bak deze 2 minuutjes lichtjes mee. Doe hierna de pesto in de pan en verwarm dit zachtjes. Zodra de pasta klaar is deze in de pan met warme pesto voegen en zo'n 5 minuten husselen en opwarmen. Verdeel de pasta over de borden en voeg wat parmezaan en pijnboompitten toe. Eet smakelijk!

Warme groet, 

Asha

No comments:

Post a Comment