Wednesday 27 July 2011

Frisse salade met geitenkaastoastjes


Deze heerlijke salade is een verruiming voor al je zintuigen. De simpele smaken in deze salade zijn een heerlijke combinatie. Ik heb deze salade ooit eens gegeten in Parijs en door de warme toastjes met de frisse sla sluiten ze goed op elkaar aan. Wat heb je nodig?

- geitenkaas
- ijsbergsla (of sla naar keuze)
- komkommer in partjes
- tomaat in partjes
- pestodressing
- brood
- boter


Doe roomboter in een hete koekenpan en zodra de boter gesmolten is doe je het brood in de pan. Laat het brood lekker toasten door het af en toe kom te keren en zo nu en dan waar nodig is wat extra boter bij te doen. Zodra het brood lekker krokant is snijd je het brood in wat grotere stukken (bijvoorbeeld door 4). Smeer de geitenkaas over de stukjes brood. Doe de ijsbergsla met de komkommer en tomaat op n bord en giet de pesto dressing erover heen. Leg bovenop de salade de geitenkaastoastjes. Eet smakelijk!


Ik heb dit keer casino brood gebruikt, maar ruw brood zoals zuurdesem is ook heerlijk. 


Lieve groet, 


Asha

No comments:

Post a Comment